Targeta de crèdit

El pagament amb targeta de crèdit es realitza a través de la passarel·la de pagament segur on-line de La Caixa, directament amb l’entitat bancària i amb la màxima seguretat.

Mitjançant aquesta modalitat de pagament La Borgenca té total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. La Borgenca no recull ni manipula cap dada del client relacionat amb el seu número de targeta de crèdit. Totes les dades són gestionades directament per La Caixa.

Les targetes que actualment admet la passarel·la de pagament són totes aquelles que tinguin el distintiu Visa, Mastercard, a més de les pertanyents a les xarxes 4B, Red 6000 i Servired.

Transferència bancària

Pot realitzar el pagament còmodament des d’una entitat bancària.

Un cop finalitzada la seva comanda, si marca l’opció de pagament mitjançant transferència bancària, li apareixeran en pantalla les dades necessàries per a realitzar aquesta transferència. A més li enviarem un email amb: l’import de la comanda i el número de compte. Recordeu que haureu d’indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda. El pagament s’ha d’efectuar en euros (€) i totes les eventuals comissions generades per aquesta forma de pagament aniran a càrrec del comprador.

La comanda es considerarà efectiva un cop es pugui visualitzar el corresponent ingrés al compte corrent de La Borgenca. Heu de tenir en compte que les transferències solen trigar aproximadament 48 hores en fer-se efectives.

Ingrés en compte corrent

La Borgenca SCCP. us ofereix la possibilitat de realitzar el pagament de la vostra comanda mitjançant un ingrés directe en els nostres comptes bancaris.

Un cop finalitzada la vostra comanda, si marqueu l’opció de pagament mitjançant transferència bancària o ingrés en compte corrent, us apareixerà en pantalla les dades necessàries per a realitzar l’ingrés. A més us enviarem un email amb: l’import de la comanda i el número de compte. Recordeu que haureu d’indicar com a concepte del pagament el número de referència de la vostra comanda.

La comanda es considerarà efectiva un cop es pugui visualitzar el corresponent ingrés al compte corrent de La Borgenca SCCP.

La Borgenca SCCP..
Passeig del Terrall s/n 25400
Les Borges Blanques (Lleida)

Si teniu algun dubte truqueu al tel. 973.142.395 (De dilluns a divendres de 8 a 18,30h).