ATENCIÓ AL CLIENT 973 14 23 95
ENVIAMENT VARIABLE SEGONS PES

Alimenta el teu cos, nodreix la teva ànima

ELS NOSTRES PRODUCTES

Oli d'oliva

A la Cooperativa La Borgenca de les Borges Blanques disposem d’un molí d’oli capaç de mòltar fins a 90 Tm olives cada 24 hores.

La millora dels processos de producció ens ha permès produir l’oli d’oliva verge extra de més alta qualitat i reconegut a nivell mundial.

Les olives són 100% de la varietat arbequina i procedeixen exclusivament de les finques dels nostres socis de la comarca.

Després d’un curós procés de recollida de les olives, aquestes són portades al molí de la Cooperativa on ràpidament són netejades i molturades, aconseguint una qualitat al nostre oli d’oliva verge extra excepcional.

La campanya de fabricació se sol fer des de mitjans de novembre fins a mitjans de gener. Durant aquest període es poden fer visites concertades per veure el procés d’elaboració del nostre oli d’oliva verge extra de la Cooperativa la Borgenca.

Característiques principals dels nostres olis

La seva qualitat es pot assaborir prenent-ho cru, amb pa torrat, amanides, etc… on ressalta les virtuts gastronòmiques i aromàtiques de la resta d’aliments. Quan es fregeix l’oli d’oliva verge extra creix, al contrari d’altres olis naturals que es dilueixen ràpidament. Tot això fa que els experts ho considerin un dels millors olis d’oliva verge extra del món.

Producte absolutament natural de color verd-groc i sabor lleugerament amarg que recorda les olives semi-madures, amb tocs de tomàquet, carxofa i ametlla.

Això fa que el nostre oli sigui d’alta qualitat ja que ha estat produït amb els més alts estàndards de qualitat, cosa que garanteix el seu sabor, aroma i propietats saludables.

Acidesa inferior als 0,2 graus i peròxids entre 6 i 9 meq/02/kg.

Això significa que l’oli ha estat obtingut a partir d’olives fresques i sanes, que han estat premsades i extretes mecànicament a baixes temperatures, el qual preserva les propietats organolèptiques i nutricionals.

Fruita

A banda de l’elaboració i venda d’oli verge extra també disposem d’una central fruitera. La nostra secció de fruita té actualment una producció d’unes 10.000 Tm, i les seves principals varietats són les peres Blanquilla, Conferència, Ercolini i les pomes Golden. També tenim préssecs, nectarines i prunes. Disposem d’una xarxa de cambres frigorífiques amb una capacitat d’uns 45.000m3, la meitat dels quals són d’atmosfera controlada i les altres de fred normal, totes elles controlades informàticament el que fa que la conservació de la fruita estigui considerada com una de les millors de la nostra província. Per a la contractació de qualsevol operació es pot trucar al telèfon de la nostra central: 973 14 27 32.

Tens algún dubte?

Si necessites contactar-nos, no dubtis a escriure'ns un missatge en el nostre formulari de contacte. Som aquí per ajudar-te i resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre els nostres productes i serveis. Agraïm el teu interès a la nostra empresa i esperem poder brindar-te una excel·lent experiència.