ATENCIÓ AL CLIENT 973 14 23 95
ENVIAMENT VARIABLE SEGONS PES

Conreant l'excel·lència des de fa generacions

LA NOSTRA HISTÒRIA

De les nostres arrels neixen els sabors més autèntics

1918

Agrària i Secció de Crèdit LA BORGENCA, SCCL és una entitat agrícola situada al poble de les Borges Blanques que va ser fundada el 1918 per un grup de pagesos que no van dubtar a hipotecar totes les seves propietats per iniciar un projecte.

Consideraven que era l’única solució que tenien per fer front els grans cacics i a la usura que imperava en aquell temps al nostre país.

1965

La seu inicial de la Cooperativa va ser al carrer de la Cavalleria, s/n i actualment som al Passeig del Terrall s/n en una antiga finca anomenada HORT DEL MARSAL i que la cooperativa va comprar el 1965 a la família Marco de Barcelona.

2006

Des dels seus inicis la cooperativa tenia el nom de PLA D’URGELL però el 2006 vam decidir canviar per LA BORGENCA donant protagonisme als nostres orígens Les Borges Blanques.

La nostra especialitat

La Cooperativa al llarg dels anys ha anat creant diverses seccions pensades per donar servei a les necessitats dels nostres socis, adaptant-se als nous reptes i temps. A la cooperativa hi treballen unes 30 persones que desenvolupen les tasques en diferents seccions.

SECCIÓ D'OLI

SECCIÓ FRUTERA

AGROBOTIGA

SECCIÓ DE FRUITS SECS

SECCIÓ DE SUBMINISTRAMENTS

SECCIÓ DE CRÈDIT

Una història que s'escriu amb l'essència del camp

Som una entitat centenària, amb esperit de dinamització del territori on l'esforç de tots els nostres socis ens ha fet assoliur uns paràmetres de qualitat als nostres productes difícilment igualable.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Tens algún dubte?

Si necessites contactar-nos, no dubtis a escriure'ns un missatge en el nostre formulari de contacte. Som aquí per ajudar-te i resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre els nostres productes i serveis. Agraïm el teu interès a la nostra empresa i esperem poder brindar-te una excel·lent experiència.