ATENCIÓ AL CLIENT 973 14 23 95
ENVIAMENT VARIABLE SEGONS PES

Formes de pagament

Targeta de crèdit

El pagament mitjançant targeta de crèdit es realitza a través de la passarel·la de pagament segur en línia de La Caixa, directament amb l’entitat bancària i amb la màxima seguretat.

Mitjançant aquesta modalitat de pagament La Borgenca confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. La Borgenca no recull ni manipula cap dada del client relacionat amb el seu número de targeta de crèdit. Totes les dades són gestionats directament per La Caixa.

Les targetes que actualment admet la passarel·la de pagament són totes aquelles que ostentin el distintiu Visa, Mastercard, a més de les pertanyents a les xarxes 4B, Xarxa 6000 i Servired.

Transferència bancària

Pot realitzar aquest pagament còmodament des d’una entitat bancària.

Una vegada finalitzat la seva comanda, si marca l’opció de pagament mitjançant transferència bancària, li apareixeran en pantalla les dades necessàries per a realitzar aquesta transferència. A més li enviarem un email amb: import de la comanda i el número de compte. Recordi que haurà d’indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda.
El pagament ha d’efectuar-se en Euros (€) i totes les eventuals comissions generades per aquesta forma de pagament correran per compte del comprador.

La comanda es considerarà efectiu una vegada es pugui visualitzar el corresponent ingrés en el compte corrent de La Borgenca. Ha de tenir en compte que les transferències solen trigar aproximadament 48 hores a fer-se efectives.

Ingrés en compte corrent

La Borgenca SCCP. li ofereix la possibilitat de realitzar el pagament de la seva comanda mitjançant un ingrés directe en els nostres comptes bancaris.

Una vegada finalitzat la seva comanda, si marca l’opció de pagament mitjançant transferència bancària o ingrés en compte corrent, li apareixeran en pantalla les dades necessàries per a realitzar aquest ingrés. A més li enviarem un email amb: import de la comanda i el número de compte. Recordi que haurà d’indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda.

La comanda es considerarà efectiva una vegada es pugui visualitzar el corresponent ingrés en el compte corrent de La Borgenca SCCP.

La Borgenca SCCP..
Passeig del Terrall s/n 25400
Les Borges Blanques (LLEIDA)

Si té algun dubte pot trucar al tel. 973 142 395 (De dilluns a divendres de 8 a 18,30 h).